• NOVO IZ GORENJKE

  Pisani bonbončki

  Mavrična čokolada, ki vam nariše nasmeh v še tako sivih dneh.

  VEČ
 • mini prigrizek, super energija

  SUP-er Manca in super rezine

  Svetovna prvakinja v veslanju stoje Manca Notar se po naporni tekmi posladka z novimi mini rezinami Jaffa, čokolada in mleko, ki jo napolnijo z energijo za nove uspehe.

  NOVE REZINE
 • POLNO VSEGA DOBREGA

  Gorenjka za gasilce

  S posebno izdajo noisette čokolade izkazujemo hvaležnost našim gasilcem za njihovo pomoč v težkih trenutkih. Od vsake prodane čokolade jim bomo podarili 0,10 evra. Čokolada je naprodaj v Mercatorjevih in Žitovih prodajalnah.

  Pridružite se nam tudi vi!

  več
 • NOVO - GORENJKA CHEF

  Kuhajmo z Gorenjko

  Na prodajnih policah vas že čaka nova oblika in nova podoba jedilne čokolade Gorenjka chef. Simpatična Gorenjkina deklica bo nedvomno odlična pomočnica pri pripravi čokoladnih mojstrovin.

  SPOZNAJ JO!
 • sladka mala presenečenja

  Najboljši par ...

  V Gorenjki vam poletne dni sladkamo z izborom novih okusov mini čokoladic in zapeljivih pralinejev, primernih za vsa obdarovanja ali za slastno popestritev deževnih dni.

  Več
 • Za sladke užitke

  Gorenjka minis

  Prefinjeno pakiranje 3 najboljših Gorenjkinih mini čokolad – mlečne, temne in mandljevega nougata. Za drobno in sladko pozornost. 

  POGLEJ SI!
Kako nastane Gorenjkina čokolada?

Z veliko ljubezni ...

Čokolade Gorenjka sladkosnede razvajajo že več kot 90 let. Nekdaj so si jih med počitnikovanjem na Bledu z veseljem privoščili celo člani kraljevih družin. Pa veste, kako nastajajo?

Kako nastane?
Naroči čokolado s svojim sporočilom

Povej z Gorenjko!

Najlepša darila so drobne pozornosti, poklonjene iz srca. Da bodo iskrene besede še slajše, jih povejte s čokolado, ki jo bomo gravirali z napisom po vaši želji.

Naroči svojo